Be2 Review

be2 review

Ben je op zoek naar een romantische of liefdevolle relatie? Dan ben je bij Be2.nl aan het juiste adres. Op deze datingsite kun je namelijk in korte tijd een leuke partner vinden. Met een enorm ledenbestand heb je een ruime keuze tijdens je zoektocht naar een date. Omdat Be2 ook internationaal actief is, kun je ook in contact komen met leden uit andere landen, wat het daten nog spannender en avontuurlijker maakt.

Be2 datingsite: Gemakkelijk in contact met anderen

Bij Be2 kom je gemakkelijk in contact met andere leden die, net als jij, op zoek zijn naar een leuke tijd. De leden zijn verspreid door heel Nederland, waardoor je gemakkelijk iemand uit je eigen regio kunt vinden. Zoek je juist iemand buiten je eigen regio? Ook dat is geen enkel probleem. Bij Be2 kun je zelfs in contact komen met leden uit andere landen.
Een leuk extraatje is de mogelijkheid om via videochat kennis te maken. Zo krijg je direct een goede indruk van de persoon met wie je chat. De voordelen van Be2 zijn onder andere:

  • Vertrouwen: Een videochat biedt de kans om je matches op een unieke manier te leren kennen. Je krijgt een goede eerste indruk voordat je besluit af te spreken.
  • Controle: Tijdens een videochat heb je de controle over met wie je praat, hoe lang het gesprek duurt en welke informatie je deelt.
  • Bepaal je eigen tempo: Bij Be2 betaal je niet per bericht, waardoor je de kans krijgt elkaar beter te leren kennen zonder zorgen over de kosten. Je kunt onbeperkt berichten versturen en lezen, wat het mogelijk maakt om het avontuur rustig te beginnen.
  • Anonimiteit: Je persoonlijke gegevens zijn niet toegankelijk voor andere gebruikers. Je bepaalt zelf wie je foto’s mag zien, waardoor je privacy altijd beschermd blijft.

Be2: Meer dan alleen daten, relatiebemiddeling

be2 logo
In tegenstelling tot veel andere datingsites, focust Be2 zich voornamelijk op relatiebemiddeling. De site brengt mensen samen die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Dit doet Be2 door matches voor te stellen die qua persoonlijkheid goed bij elkaar passen, gebaseerd op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Deze aanpak zorgt ervoor dat de kans op succesvolle relaties toeneemt, doordat je al voor het eerste contact weet of je gedeelde interesses hebt.

Ervaringen van Be2 gebruikers

Als je overweegt om je bij Be2.com aan te melden, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers. De reviews over Be2 zijn grotendeels zeer positief. Vele leden hebben via deze site hun geluk gevonden, wat Be2 tot een aanbevolen keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een serieuze partner.

Kosten van Be2

Be2 biedt zowel een gratis als een betaalde versie aan. Met de gratis versie kun je al de eerste stappen zetten naar een leuk contact. Voor een volledige ervaring is het premium lidmaatschap aan te raden. Hiermee kun je onbeperkt berichten versturen en lezen. Extraatjes van het betaalde lidmaatschap zijn onder andere toegang tot een persoonlijke favorietenlijst en inzicht in wie je profiel recent heeft bezocht. Be2 biedt zelfs een succesgarantie: als je niet met minstens 10 leden in contact komt, wordt je lidmaatschap kosteloos verlengd.
De kosten voor een Premium Pakket zijn:

  • Probeer uit deal: € 49.90 per maand voor 3 maanden
  • Populairste deal: € 29.90 per maand voor 6 maanden
  • Beste deal: € 24.90 per maand voor 12 maanden

Hoe langer je lid blijft, hoe meer korting je krijgt.

Overal gemakkelijk inloggen

De website van Be2 is gebruiksvriendelijk en toegankelijk, zodat zelfs beginners gemakkelijk op zoek kunnen naar een partner. Met alleen je login kun je overal naar een match zoeken. Be2 heeft ook een eigen app, die het nog eenvoudiger maakt om vanaf elke locatie naar een date te zoeken. Het downloaden van de app is gratis.

Contact en klantenservice van Be2

De klantenservice van Be2 is een belangrijke meerwaarde voor de site. De medewerkers zijn vriendelijk en helpen je graag met al je vragen. Problemen of vragen? Je kunt hen mailen of het contactformulier gebruiken. Je krijgt snel een reactie terug.

Share

You may also like...