Be2 Review

be2 review

Ben je op zoek naar een romantische of liefdevolle relatie? Dan ben je bij Be2.nl aan het juiste adres. Op deze datingsite kun je namelijk binnen een mum van tijd, een leuke partner vinden. De website beschikt over een enorm ledenaantal, waardoor je een ruime keuze hebt tijdens het zoeken naar een leuke date. Doordat Be2 ook internationaal actief is, kun je ook in contact komen met leden uit andere landen. Hierdoor wordt het daten nog spannender en avontuurlijker. 

Be2 datingsite: Kom gemakkelijk in contact met andere 

Bij de dating website Be2 kun je gemakkelijk in contact komen met andere leden. Deze leden zijn net als jou op zoek naar een leuke tijd. De leden bevinden zich door het gehele land, waardoor je gemakkelijk iemand leuks uit je eigen regio kan vinden. Zoek je iemand juist buiten je eigen regio? Dat is ook zeker geen enkel probleem. Bij Bee2 kun je namelijk zelfs in contact komen met leden uit andere landen. 

Een leuk extraatje is dat je bij Be2 nl ook iemand kan leren kennen door middel van een videochat. Hierdoor krijg je direct een goede indruk van degene met wie je aan het kletsen bent. De voordelen van Be2 zijn onder andere: 

 • Vertrouwen
  Tijdens een videochat leer je jouw matches op een geheel andere manier kennen. Je kunt voordat je met elkaar gaat afspreken al direct een leuke indruk van elkaar krijgen. 

 • Controle
  Tijdens een videochat heb je zelf de controle over met wie je kletst. Bovendien kun je ook zelf bepalen hoe lang je videochat en welke informatie je wilt delen met deze persoon. 

 • Bepaal je eigen tempo
  Bij Be2 betaal je niet per verzonden bericht. Hierdoor heb je de kans om elkaar net een beetje beter te leren kennen. Je bent hierdoor namelijk niet steeds bezig met de kosten die elk berichtje met zich meebrengt. Wil je elkaar iets beter leren kennen via de site? Geen probleem. Doordat je onbeperkt berichtjes kunt verzenden en lezen, kun je ook gemakkelijk je eigen tempo bepalen. Ideaal dus als je jouw avontuur rustig aan wilt beginnen.

 • Anonimiteit
  De andere gebruikers van de website hebben geen toegang tot jouw eigen persoonlijke gegevens. Hierdoor kun jij discreet en anoniem op zoek naar een leuke tijd, met één van de andere leden. Bovendien kun jij zelf bepalen wie jouw foto’s mag bekijken. Hierdoor blijft je privacy te allen tijde beschermt. 

De dating website voor relatiebemiddeling in plaats van puur daten

be2 logo

De datingsite Be2 richt zich in plaats van puur daten, voornamelijk op relatiebemiddeling. De website brengt namelijk mensen samen, welke op zoek zijn naar een duurzame en serieuze relatie. Daarom stelt de website matches voor, welke op het gebied van persoonlijkheid goed bij elkaar passen. Be2 maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest, waardoor de leden nog beter met elkaar gekoppeld worden. 

Bij Be2 zijn ze zich ervan bewust dat karaktereigenschappen een cruciale rol spelen binnen relaties. Bepaalde karaktereigenschappen kunnen namelijk ook de kans op het succes maken of breken. Deze wetenschappelijke persoonlijkheidstest maakt daarom de relatiebemiddeling van Be2 ook enorm uniek. Je kunt voordat je met elkaar in contact komt namelijk al bekijken of je bepaalde overeenkomsten hebt met elkaar. Dit zorgt er ook direct voor dat je eerste date over het algemeen een stuk aangenamer is. Dit komt doordat je gedeelde interesses hebt en daardoor direct leuke gespreksonderwerpen. 

De ervaringen van andere Be2 gebruikers

Wanneer je matches wilt zoeken via Be2.com, dan wil je natuurlijk ook graag weten wat de ervaring is van andere gebruikers. Wij hebben daarom goed gekeken naar de review van andere gebruikers, zodat we een goede dating review kunnen geven. 

De reviews van Be2 zijn over het algemeen zeer positief te noemen. Er zijn veel matches ontstaan op de website, waardoor vele leden hun geluk hebben mogen vinden. Onze opinie is daarom dat Be2 een echte aanrader is als je op zoek bent naar een leuke partner. 

De kosten van de Be2 datingsite

Bij Be2 kun je zowel gebruik maken van een gratis versie, als van een betaalde versie. De gratis versie van Be2 biedt best veel mogelijkheden voor de leden. Je kunt bijvoorbeeld alvast de eerste stapjes zetten tot een leuk contact. Wil je de optimale ervaring, dan kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Als je kiest voor een premium lidmaatschap bij Be2, dan kun je onbeperkt berichten, lezen en verzenden. 

Wil je genieten van extraatjes? Dan is een betaald lidmaatschap een leuke optie. Je krijgt hierbij toegang tot een persoonlijke lijst met favorieten en je kunt zien welke leden recent je profiel hebben bekeken. Bovendien biedt Be2 de betalende leden een succesformule aan. Ze garanderen je namelijk dat je tijdens je lidmaatschap minimaal met 10 andere leden in contact zal komen. Ben je niet met 10 leden in contact gekomen? Dan wordt je premium lidmaatschap automatisch kosteloos verlengt. 

De kosten van een Premium Pakket zijn: 

 • Probeer uit deal: € 49.90 per maand, gedurende 3 maanden

 • Populairste deal: € 29.90 per maand, gedurende 6 maanden

 • Beste deal: € 24.90 per maand, gedurende 12 maanden 

Hoe langer je een premium membership aangaat bij Be2, hoe meer korting je ontvangt van de datingsite. 

Gemakkelijk en overal inloggen op de site 

De website van Be2 is erg gemakkelijk en toegankelijk gemaakt. Hierdoor kan je zelfs als leek gemakkelijk op zoek naar een leuk contact op de website. Je hoeft alleen je login bij de hand te hebben, waarna je overal op zoek kunt gaan naar een leuke partner. Bovendien heeft de datingsite een eigen app, waardoor je nog gemakkelijker vanaf je luie stoel op zoek kunt gaan naar een leuke date. Het downloaden van de app is geheel gratis, waardoor je direct aan de slag kunt gaan. 

Contact: De bereikbaarheid van Be2

De klantenservice van Be2 is een geweldige toevoeging aan de prettige datingsite. De medewerkers zijn vriendelijk en staan je graag te woord bij al je vragen. Heb je een probleem of kom je ergens niet uit? Dan kun je ze mailen of gebruikmaken van het contactformulier. De medewerkers van Be2 nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op.

You may also like...