Hoe gedraagt een man zich als hij een vrouw leuk vindt?

Hoe gedraagt een man zich als hij een vrouw leuk vindt?

Wanneer mannen interesse hebben in een vrouw, schromen ze niet om hun interesse op de een of andere manier te tonen. Zelfs als ze mysterieus of terughoudend willen overkomen, zijn er altijd duidelijke tekenen. De signalen die ze geven zijn vrij eenvoudig te interpreteren, dus als je je afvraagt of die jongen een relatie met je wil, let dan goed op de volgende aanwijzingen.

De signalen die aangeven dat een man in jou geïnteresseerd is

Als een man geïnteresseerd is, zal hij altijd manieren vinden om bij je te zijn. Hij zal je uitnodigen om uit te gaan, naar de bioscoop te gaan of iets te eten. Hij zal altijd proberen je te zien. Hij belt je op om te horen over jouw dag en zal de zijne delen, stuurt je sms’jes gedurende de middag en probeert altijd met je in contact te zijn.

Toevoeging op sociale media

Natuurlijk zal hij je toevoegen op zijn sociale media. Dit is een uitbreiding van het voorgaande punt. Hij wil je foto’s zien, die van je familie, weten wat je doet; dit is de nieuwe manier om mensen grondig te leren kennen. Als je een foto van je favoriete sushigerecht plaatst, weet hij al waar hij je komende zaterdag voor het diner moet uitnodigen.

Let op zijn aandacht voor wat je zegt

Een man die je leuk vindt, zal aandacht besteden aan wat je zegt. Hij zal niet alleen luisteren naar het verhaal over jou en je beste vriendin op het strand twee jaar geleden, maar terwijl je praat, zal hij je in de ogen kijken, vragen naar details van dat weekend en waarschijnlijk een glimlach op zijn gezicht hebben, omdat hij het geweldig vindt om naar je te luisteren en meer over je te weten te komen, en hij zal altijd proberen jou aan het lachen te maken.

Lichaamstaal liegt nooit

Het aanraken van je arm of hand, met je haar spelen, heel dicht bij je zitten, naar voren leunen terwijl je praat, de deur voor je openen; gedragingen die verraden wat er echt in de geest van die jongen omgaat. Let op de lichaamstaal, want daar vind je het antwoord.

De ogen zijn de spiegel van de ziel

Zoals gezegd, zijn de ogen de vensters naar de ziel; de manier waarop hij naar je kijkt, vult de lichaamstaal aan waar we het net over hadden. Die extra glans in zijn ogen als hij bij je is, die “verborgen” glimlach in zijn blik onthult luid en duidelijk zijn gevoelens voor jou. Let goed op hoe hij naar je kijkt.

Geschenken en kleine gebaren van genegenheid

Als je op een dag op je kantoor komt en er een boeket bloemen, een doos chocolade of een knuffel met een lieve kaart op je wacht, is er geen twijfel mogelijk, die jongen houdt van je. Een man die je leuk vindt, zal je geschenken geven en kleine gebaren van genegenheid naar je tonen. Zie deze niet als tekenen van gewone vriendschap; dit gaat veel verder.

Share

You may also like...